Identi'Cat 06

Del 25 al 28 de maig del 2005 se celebra la cinquena edició de l'Identi'CAT, organitzada per l'associació Aire Nou al poble rossellònes de Bao, a la Catalunya Nord. Hi haurà activitats de tradició i cultura popular com castells, falcons, diables o trabucaires; com també l'actuació de grups i cantants dels més diferents estils.
Jo hi seré allà un parell de dies i parlaré el dissabte juntament amb els companys Rafael Badia i Joan Soler, de WiCCAC, i en Gil Forcada, de guifi.net, de diferents aspectes interrelacionats amb la informàtica, Internet i la llengua.

IdentiCat 06

Enllaços

A continuació reprodueixo el manifest d'enguany:

Manifest Identi'CAT 2006

Bao maig 2006

IDENTI'CAT és temps de festa, de trobada i de reivindicació. I ve't aquí la cinquena Trobada de la catalanitat. Les ganes de treballar i de fer festa no ens han abandonat… i els problemes tampoc.

Si l'any passat ens reiem de les bestieses montpellerenques de la " Septimanie ", aquest any encara no podem riure de la Molt Alta Tensió, que malauradament encara ens amenaça, i ara des del sud. I tampoc ens podem riure de l'estatut de Catalunya Sud, un estatut que ja des del seu inici oblidava Catalunya Nord
i negava la realitat dels Països Catalans, i que a més ha estat buidat de contingut pel govern central espanyol.

Com ja es tradició situem IDENTI'CAT en el marc de la lluita en defensa de la nostra terra, la seva identitat, la seva llengua i cultura, i enguany encara sota el lema de la lluita contra la Molt
Alta Tensió , però també sota el lema de la lluita contra el racisme i denunciem la inoperància d'algunes autoritats locals per no fer el seu treball contra els grups feixistes que empudeguen en nostre país.

Però en aquest IDENTI'CAT 2006 també destacarem aspectes actuals més positius com l'avanç del català en les noves tecnologies i en particular a Internet i també el fet que el 2006 ha estat l'any de l'enterrament de l'afer " Setptimanie ".

Visca la identitat catalana del nostre país,
Visquin els Països Catalans,
Endavant amb la festa i llarga vida per
IDENTI'CAT

Commenting on this Blog entry is closed.