Google ja es mostra en funció de la llista d'idiomes preferits

Spanish

Finalment després de força temps al voltant d'aquest bug, s'ha aconseguit que Google mostri la seva interfície per defecte en la llengua definida en les preferències. Això permetrà, per exemple, que els usuaris que utilitzin programari en català (o altres llengües minoritzades) tinguin per defecte aquest idioma a les cerques del Google. Fins ara, s'assignava l'idioma predeterminat de la versió local de Google. Per a la majoria d'usuaris catalanoparlants, l'espanyol o el francès (en funció de l'estat des d'on es connectaven).
Aquesta solució actual és una molt bona opció perquè permet a l'usuari canviar fàcilment l'idioma de la interfície des de les preferències del seu navegador. Això és útil també per a fer cerques específiques en un o altre idioma.
Desgraciadament no s'han produït canvis en la política de redirecció (p.ex de Google.com a Google.es), fet molt criticat per gran nombre d'internautes dels Països Catalans. Per a evitar-ho, actualment pot seguir-se aquest procediment.

Això coincideix també amb el GMail en català

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Vol dir que finalment sortirà el Google en català i no pas en castellà?

Doncs sí. De fet, ja funciona. Per a comprovar-ho, només cal que suprimeixis la galeta que tinguis del Google i llavors pots veure el comportament per defecte.