Marató contra el dolor crònic a TV3

Logo Marató
Malgrat hagi criticat fa quatre dies TV3, avui voldria aprofitar per a animar-vos a tots qui pugueu que col·laboreu en la nova edició de la Marató sobre el dolor crònic. Tota aquella ajuda que pugueu oferir per als professionals i investigadors d'aquest camp en el nostre país serà una contribució sempre molt ben rebuda, i tots ens en podrem beneficiar en un moment o altre de les nostres vides, sigui personalment o per a algú a prop nostre.
Més enllà de la resolució d'una malaltia concreta, és molt important tractar el dolor que hi està associat, sovint no només des d'una perspectiva fisiològica, sinó també psicològica i social. Un tractament inadequat d'un dolor agut, sigui per desconeixement del mal o bé per automedicació i també una actitud inadequada, pot portar a l'aparició d'un dolor crònic, amb tot el que això representa.
bloggers x la marató
En el cas del dolor crònic, sigui amb el cas de síndromes com la fibromiàlgia o el càncer, és necessari anar perfeccionant les eines per a millorar la vida de les persones que hi estan afectades. Actualment qui pateix aquest tipus de dolor, sovint va canviant de forma massa freqüent la medicació que rep per a mirar de solucionar llurs problemes associats. Amb açò, sovint se'n poden generar mals secundaris i al mateix temps, per la despesa dels fàrmacs, hi ha un important efecte negatiu en l'economia de les persones que ho pateixen com de la societat en conjunt.

Apart, cal recordar que sempre podeu recolzar emocionalment a la gent que teniu a prop que ho està patint.

Iniciativa blocaire, vist a Missatge rebut.