Domini.cat, 2 anys a la xarxa

Equip de la Fundació.cat
El dimarts 19 de febrer, la Fundació .Cat va fer al matí una roda de premsa i al vespre una jornada de portades obertes en motiu del 2on aniversari de l'arribada del domini .cat a la xarxa.
Un dels temes més discutits va ser la qüestió del preu de compra del domini, que sovint s'ha criticat com a car. En aquest sentit, a partir d'aquest divendres, s'aplicarà una rebaixa del 25% respecte al preu actual, apart de les promocions de rebaixa del 50% que s'han ofert en jornades com ara la Catosfera o l'Ebrebloc. Igualment, s'ha fet èmfasi en la comparativa amb altres dominis d'arreu del món, tant territorials com no, on l'ordre de preus és comparable... essent pràcticament només una excepció actualment l'agressiva política de rebaixes dels dominis espanyols.
Dins de les perspectives de treball presents, s'estudià la creació d'unes beques per a estudiants interessants en aprofundir en aspectes de la xarxa catalana, l'aportació d'un major valor afegit a l'adquisició del domini, i l'extensió del seu ús a tot l'àmbit catalanoparlant, com per exemple evidencia la presentació avui a la tarda a Perpinyà, capital de la cultura catalana d'enguany.