Segona trobada de la Viquipèdia: Viquitrobada 2008

Per segona vegada, i gairebé després d'un any, es fa una trobada d'usuaris de la Viquipèdia (vegeu-ne la discussió), novament a Barcelona.
La ubicació escollida aquesta vegada serà la Biblioteca Nacional de Catalunya, s'aprofitarà l'ocasió per a parlar de temes de la comunitat, i mirar d'establir unes bases perquè les trobades puguin repetir-se amb una freqüència major i arreu del territori catalanoparlant.
Arran de la trobada, i atès que hi haurà força afeccionats a contribuir material lliure, també ha sorgit la iniciativa de millorar el recull fotogràfic disponible de la Ciutat Vella.
Aquells que estigueu interessats en ajudar al creixement i bona salut d'aquesta biblioteca lliure en català i visqueu prop de la ciutat comtal, aquest dissabte teniu una cita ineludible. No dubteu a apuntar-vos-hi.

Dissabte, 19 de juliol. 9 del matí

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Salutacions Toni, com estem?

Si no entenc malament la trobada és aquest dissabte. Jo estic registrat a la viquipedia crec que des del 2006 però la meva col·laboració ha estat fins el moment escassa. Tinc intenció de col·laborar de forma més activa dins el camp dels meus coneixements, la història, a partir d'ara.

Així la trobada és aquest dissabte, a la BNC, a partir de quina hora? 9 del matí, diu al web?

merci

Bé, si més no jo miraré de ser a aqueixa hora. En tot cas, tota la informació rellevant serà a la pàgina wiki enllaçada.

Fins dissabte!

Quina pena no estar a Barcelona el dissabte. Tenim començada una idea que és l'anàlisi de les diferents versions de la wikipedia segons el nombre de parlants de cada llengua i altres variables. I us voldríem presentar la idea per veure si ens podeu ajudar amb tots els temes més pròpiament wikipèdics. Si amb l'altra persona que hi hem treballat no pot venir el dissabte a les 9 (això si que són hores de començar a fer coses un dissabte :-D !) ja miraria de fer-t'ho arribar per si ho pots i ho vols comentar ;)

Perfecte Natxo, cap problema en comentar-ho!