Creació de l'Associació Drupal.cat

El dissabte 19 d'abril del 2008 al matí es va acordar la creació de l'associació Drupal.cat per tal de donar suport legal a la tasca de foment i difusió de Drupal a l'àmbit catalanoparlant. El lloc triat per a l'ocasió va ser el Citilab de Cornellà, que esdevé així seu de l'associació, i que ja va acollir la DrupalCon 2007 el setembre passat. Aquest recinte també serà l'espai de reunions de l'associació i periòdicament es faran actes per a fer conèixer la versatilitat d'aquest gestor de continguts.

Una de les tasques on tinc pendent ajudar en les setmanes següents és la traducció al català, que des de fa un temps es basa en un nou sistema en línia de client i servidor que recorda al Rosetta de Launchpad.

Els interessats a coŀlaborar en el grup, teniu a partir d'ara una cita segurament cada segon dissabte de mes a Cornellà. ;)

Associació Drupal.cat

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Això.

I els que estem super interessats i no podem estar cada segon dissabte a Cornellà??

Salut!

Tota la raó, Vicent.
D'entre els membres que vam ser a l'acta fundacional hi havia n'Andreu, de l'Horta, i va manifestar que no podria sempre ser a les reunions per motius obvis de distància.
Seria ideal que en un futur poguessin haver-hi grups estables allà on hi hagués prou massa crítica arreu del territori.
Què et sembla si t'hi poses en contacte i en parleu, o millor ho comentes als mateixos fòrums de drupal.cat?