Inactivació del Bicing en caducar la targeta bancària

Arribat de Lleida, on havia passat el cap d'any, el dia 1 de gener a Barcelona em vaig trobar que la meua targeta de Bicing havia deixat de funcionar i apareixia una diferent pantalla vermella de la mort, que aquesta vegada no vaig arribar a capturar amb la càmera. Vaig maleir-me els ossos perquè vaig pensar que s'havia tornat a desmagnetitzar com en una anterior ocasió.
El dijous m'arribo a les oficines i allà em solucionen el problema de la targeta, que aquesta vegada no estava desmagnetitzada, de fet... Concretament s'havia inactivat perquè la targeta bancària amb la qual havia fet el pagament del servei havia caducat amb el nou any, tot i que ja l'havia renovat a la meua entitat (i per tant tenia el mateix número i compte associat).
Si algú s'hi troba, ja sap on ha d'anar...

Enllaços
Avui coincideix que s'han celebrat els 100.000 usuaris del servei i se'n fan ressò alguns mitjans.

Comments

Està clar que el servei de Bicing és la cosa que més evidencia la màfia socialista a la que comencem a estar sotmesos.
Són les estacions totalment plenes o totalment buides, el telèfon de consulta caríssim (902...), prevaricació i coaccions publicades al Punt Diari el dijous 27 de novembre del 2007, incompliment de les condicions que van permetre a bicing guanyar el concurs de l'ajuntament per donar el servei,...