Col·lapse a les oficines del Bicing

Bicing
Des de fa uns quants dies no puc utilitzar el servei de Bicing. El motiu, se m'ha desmagnetitzat la targeta; per això, vaig dirigir-me al servei d'atenció al client, a veure què calia que fes, tant per correu electrònic com també per telèfon. Des del primer, van emplaçar-me a utilitzar el telèfon. Ahir en trucar, van indicar-me que a l'endemà podia anar a recollir ja una nova targeta.
Segons el web del servei, les oficines a la plaça Carles Pi i Sunyer són obertes de 8.30 a 17.30. Avui després de la feina, cap a les 5 de la tarda, me n'hi he anat a recollir-hi la targeta en qüestió i m'he trobat que la sala d'entrada era plena de persones queixant-se a una parella de guàrdies urbans.
Tot tranquil anava cap a les oficines i m'han indicat que ja eren tancades abans d'hora. Vaig començar a entendre el motiu del disgust ciutadà allà concentrat. Pel que sembla, estaven col·lapsats cada dia amb les cues i la gent que hi treballa acabava la jornada molt més tard del que els hi correspon... per això, no deixaven entrar-hi més gent a partir d'una certa hora.
Bé, no trobo malament que els policies mirin de pal·liar l'abús laboral que pot representar tot plegat, però també estaria bé que s'informés correctament de la situació actual al ciutadà i usuari, si cal, modificant els horaris per a reflectir adequadament aquest estat.
Per sort, jo sóc aprop del lloc i demà m'escaparé havent dinat a recollir-hi la targeta -espero tenir sort-, però segur que més persones tenen la combinació força més difícil en situacions com ara la meua.

Comments

Em sembla que ets un mica optimista. Una coneguda meva em va comentar precisament dilluns que tenia el mateix problema.

El tema és que donen número. I la cua que s'hi fa és molt gran. Així que en una escapada em sembla a mi que no podràs. Espero equivocar-me...

Per sort meua, malgrat tenir número, l'espera ha estat petita :D Suposo que per l'hora, cap a les 2 de la tarda...

Cert, cal elogiar la iniciativa, i els ciutadans congratular-nos-en també. Esperem que això obligui a redissenyar el transport a la ciutat i el paper que cal que tinguem vianants i vehicles (bicis i automòbils).