Un expert demana al govern espanyol que avisi que la bombolla petarà

L'expert en habitatge de l'ONU, Miloon Kothari, segons llegeixo a una notícia de QuinsPreus.cat que fa referència a un article de 5 dias, demana que el govern espanyol comenci a avisar d'una futura crisi del mercat immobiliari que afectarà a gran part de la població.
La situació del mercat la relaciona amb la major violència domèstica a l'estat espanyol respecte a altres estats europeus, cosa que personalment entendria com a tristament lògica, perquè les famílies o parelles en tenir problemes econòmics i deutes, i sense cap sortida fàcil lligats als bancs, experimenten més estrès, tensions i retrets.
Aquest advoca per un major intervencionisme dels governs en contra de l'especulació, i l'ocupació dels habitatges buits. Per exemple, ell esmenta que aquest nombre és al voltant del 15%, a Terrassa serien més del 17%... De la mateixa manera denuncia el poc habitatge de lloguer i el social a diferència dels veïns europeus.
Finalment, com ja va fer al nostre país a finals de l'any passat quan va ser-hi de visita per a conèixer la situació, ha advertit de l'assetjament immobiliari, especialment a ciutats com Barcelona, i ha lamentat la inexistència d'una legislació per a plantar-hi cara.

Comments

Però és que el govern ja li va bé l'especulació immobiliària i que els ajuntaments facin així calaix sense reclamar la seva quota d'impostos que així pot dedicar a pagar els bitlles d'avió i peatges del Rajoy, i de tots els diputats, anar fent aves per Sevilla, cinturons i més cinturons a Madrid, i ordinadors per Extremadura.