Al CAS07, promocionant-hi Mozilla

Firefox
Aquest divendres al vespre vaig anar amb n'Anna Grau, en Jordi i n'Ignasi Irazuzta a l'edició d'enguany de la CAS. Ja que hi era, vaig aprofitar l'esdevinement per a repartir algunes xapes del Firefox i el Thunderbird que havia rebut a la FOSDEM dels companys de Mozilla Europa.
Tant dins com fora del recinte, vaig anar repartint els obsequis. Alguns raconaires que ja estaven avisats que en portaria, van trobar-me ells mateixos.
Al final dels concerts, vaig aprofitar per a fer-ne una donació a en Xavi Sarrià, guitarra i veu d'Obrint Pas, que em va expressar el desig de compromís del grup pel programari lliure.

Mozilla i Obrint Pas

Si bé va haver-hi gent que es pensava que venia les xapes, la majoria en saber que eren gratuïtes, o sense preguntar-ho directament, van acceptar-les ben contents. Algunes persones, si bé no coneixien d'un bon principi el significat d'aquestes, en explicar-ho, recordaven que alguns de llurs familiars utilitzaven els programes. Curiosament, m'ha semblat que el terme Mozilla era de fet més reconegut i evocat entre la gent que no pas el de Firefox, el qual tenia la impressió que podria tenir més projecció actualment que no pas el primer.

Mozilla al CAS

Bé, al proper concert on vagi, en repartiré més ;)

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Ets en Quim que conec, no? No en tinc moltes ara... en miraré de demanar més aviat, a veure si ha sort. Posa't en contacte amb mi per a «negociar-ho» ;)