TV(E)3 continua amb el vassallatge a Microsoft

Vista TVE3
Francament, després de tant parlar del tema, n'hauré de fer una secció pròpia al bloc, però és que realment fa molta pena.
Avui en Pau m'ha fet saber que el web de TV3 té una secció de vídeos patrocinats per Windows Vista, més descarat ja no pot ser... Així ja s'entén el motiu d'aquesta contínua emissió de publireportatges.
Curiosament, al web en concret, els bàners de Microsoft enllacen a l'Ajuntament de Barcelona. Potser el webmestre, fart d'aquesta humiliació, ha volgut rebel·lar-se innocentment a la seua manera. Esperem que sigui això i no una extensió dels tentacles de l'empresa informàtica també al consistori de la ciutat comtal.

Enllaços

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Això de l'enllaç del banner a la web de Barcelona és bò. Jo l'hagués enllaçat però a CLABSA Clavegueram de Barcelona, o a BCNeta...
Per cert, com ho tenim el tema del Català al "perdeldeVISTA"?

Avui començaré una campanya d'spam a tots els contactes d'email en "pro" de les alternatives lliures. I proposo una campanya global. Ens hauríem d'organitzar Toni, fer-ho en serio. Aprofitant la "confusió del moment" i el canvi tecnològic que per molts suposaria passar a Vista...
Com ho veus, com ho veieu?

Des de fa un temps, des de la FSF va engegar-se una campanya al respecte, Bad Vista. Seria interessant accions com les que es descriuen al bloc de la iniciativa. També des de fa uns mesos, s'està mirant d'articular una organització catalana per a plantejar iniciatives de contra-lobby com aquestes sota el nom d'orglliure. Pots subscriure't a la llista provisional a: http://www.softcatala.org/llistes/

P.D: Pel que fa al català al Vista.

De vegades, alguns dels vostres comentaris semblen fets des d'una visió autista del món.

No sabeu que hi ha una cosa anomenada publicitat?

Crec que hom ha pogut llegir en aquest bloc, com arreu de la catosfera, que llevat d'alguns casos positius, la CCRTV porta força temps amb una aposta clara pel model que representa Microsoft.
Potser per a algú com tu, això és mera publicitat, però atenent la influència d'aquest mitjà i les implicacions pel que fa a un model de societat concret, per a gent com jo és directament una aposta propagandística, com ho és també en l'aspecte nacional.
Tots sabem que Microsoft, a diferència dels sistemes operatius lliures, deixa en segona banda el català. Hi ha casos pitjors, com Apple, això és veritat... però en principi l'objectiu de la CCRTV és també «difondre productes audiovisuals tot vetllant per la normalització lingüística i cultural de Catalunya». Altrament, ja que hi estan posats i veient el tipus de centrament que tenen, podrien moure's de Sant Joan d'Espí a el Prado del Rey.
Atès que la CCRTV és un organisme públic, seria interessant saber si els ciutadans podem veure on queden reflectits aquest tipus de contractes.

Em penso que m'he equivocat abans quan he dit autista... la teva percepció del món és comunista. I ja sabem que la URSS va potenciar l'ús dels diversos idiomes i que van fer que el món fos millor, més just i lliure.

Hola Toni,

A tu et funciona la prova pilot de "3 a la carta"?
Jo fa uns dies que intento conectar-me i no hi ha manera de veure la senyal del 3/24. I ha coincidit amb la campanya publicitària del Windows Vista!!

Això fa tuff a Micro$oft...

http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=5&fil=2400&pag=1#1383543

Redéu, a mi tampoc! :O
N'he fet una captura. Cal considerar que està de prova, però fàcilment hom hi pot desconfiar amb el bàner que hi ha la dreta :)

Avui ja em funciona...