Nou any des de la Torre Agbar

Torre Agbar i TV3
Ahir vaig rebre el nou any des de la Torre Agbar, que era el punt escollit per la retransmissió de TV3, i des d'on després vaig aprofitar per sortir de festa per la zona de Marina. Allà s'hi va congregar força gent, suposo que curiosos com jo, per a veure què s'hi feia al voltant de la Plaça de les Glòries Catalanes.
No sé com es va poder veure des de la televisió, però l'equip de TV3 era ben lluny de l'emblema fàŀlic de Barcelona, concretament al Teatre Nacional de Catalunya, i l'espectacle estava segurament pensat més per als televidents que no pas per als que havíem allà arribat. De fet, molta gent que va estar al voltant del monument, esperava que hi hauria algun tipus de megafonia per a simular les campanades.
Abans de l'entrada del nou any, en algun moment van fer-se proves de llums a l'edifici, i una de les que va sorprendre'm més va ser com va pintar-s'hi durant uns segons una senyera, curiosament conservant-ne la punta blava :). Vaig pensar que aquesta representació seria la que finalitzaria l'espectacle, i desconec si això es pogué veure a la televisió; desgraciadament vaig fer tard per a poder-ho immortalitzar, i suposo que caldrà esperar en algun altre moment.
Una de les imatges que em va impactar més va ser veure les cases mig derruïdes i superpoblades, juntament amb una xurreria que va fer també l'agost amb l'esdeveniment, davant del que s'imposa com a símbol de la nova Barcelona. Malauradament, més enllà de lluminàries i epítets, la Barcelona present és la que és.

Aprofitant aquest espai, feliç any nou a tothom!

Comments