Correu brossa electoral

Ara ja no només hem de patir el correu brossa suggeridor, sinó que ara també sembla que rebrem per correu electrònic propaganda electoral!
Ahir, des d'una adreça de gmail, vaig rebre un missatge suposadament de CiU que em demana que opini del que penso del tripartit, que ho escampi, i els ajudi a fer campanya amb la meua opinió.

Un xic de respecte, si us plau, deixeu de fer bajanades i feu unes propostes electorals mínimament decents, que per això uns i altres «gaudireu de poltrona» més anys al servei d'Espanya i del seu model econòmic especulatiu.

Comments

L'article del dia

Signatura i feblesa

Jo diria que el Sr. Mas està als límits paranoics, o de la "depre"; com també es podria donar el cas, d'haver tingut un moment de cordialitat i reconeixement amb si mateix, i considerar que alguna cosa havia de fer per intentar recuperar l'atenció perduda de l'electorat indecís de tendències dretanes, quan prengué la poc encertada decisió del DVD; i per reblar el sacrilegi, la retirada de les esmenes presentades al Congrés dels Diputats en contra dels pressupostos generals pel 2007.

No sé, si la signatura davant de notari, és una confessió dels pecats, i es vol imposar una penitencia, amb la convicció, de què no podrà complir, però, si els ciutadans hi cauen de "potes ", i pot aconseguir la cadira que el "padrí" li deixà d'herència, ja trobarà raons per intentar justificar el perquè no s'ha pogut portar a terme tot allò que va prometre, com estan fent la resta dels presidenciables, amb la diferencia de què no s'ha fet cap signatura davant el notari.

La signatura és el reconeixement d'haver trencat el compromís amb totes les formacions polítiques que aprovaren l'estatut al Parlament de Catalunya, i que el Sr. Mas va vendre amb traïdoria al S. Zapatero, que a sobre, encara l'hi ha exigit mes complicitat amb la retirada de les esmenes, si vol aconseguir la seva fita, ja que no té cap mirament del perjudici que està fent a Catalunya i als catalans; la seva enveja és tant gran que no té cap mena de complexe per anar a Madrid a mendicar almoina, quan es tenia tot a "mamella de monja", si hagués mantingut el criteri acordat al Parlament de Catalunya amb el 89'9% a favor, sempre, comptant que Pasqual Maragall, s'hagués fet pujar els pantalons fins mes amunt dels malucs.

Aquest DVD, és suficient per tapar les irregularitats comeses durant els vint-i-quatre anys de CiU a la Generalitat de Catalunya?, perquè per mes terra que es vulgui tirar a sobre, els pecats hi són, i es tindria d’intentar saber a qui és que no interessa que surtin a prendre el sol.

¡CIUTADANS DE CATALUNYA, JA HO VEIEU- - -!! Tothom vol la cadira sense escatimar recursos, que a la curta o a la llarga tindrem de pagar els de sempre; però si algú pensa que un govern de la Generalitat de Catalunya presidit pel Sr. Montilla, és d’allò mes recomanable, particularment crec que no, perquè està massa involucrat amb Rodriguez Zapatero i d'aquí a quatre dies el PSC farà una davallada, que espero que sigui a favor dels "pobres", o sia d'aquells que " el seu problema, és no tenir uns mitjans de comunicació potents", tal com deia Miquel Sellares, al ser entrevistat a Presència per Xavier Cortadellas, fent referència a l'últim govern de Convergència, el qual havia donat a La Vanguardia 1500 milions de pessetes en un any a traves de diferents conceptes.

Màrius Viella

Al S. Montilla,el podria trair el fet de que ,quan pensa amb el cor,h'o voldria fer en catala ,i quan pensa amb el cap h'o fa en castella ,i aixo es reflecteix a l'hora del dialeg i del debat, que esperem que el pes de la rao, es decanti cap a l'esquerra, que si no es aixi, malament rai.