Departament d'Informàtica de la Generalitat

Després de la tragicòmica opereta de la recent «remodelació» del govern català, on els majors afectats són els mateixos ciutadans, i la tot seguida desaparació del Departament d'Universitats de Recerca i Societat de la Informació, s'ha parlat força a la xarxa sobre la necessitat o no de l'existència d'aquest departament. Tres dels seus antics consellers n'han criticat fortament la seua desaparició, com també altra gent com en Vicent Partal. No obstant això, altres veus com en Xavier Caballé s'han expressat en sentit contrari a les anteriors opinions.

Tot això ho comento aprofitant que avui he trobat un lloc web que proposa, altrament, un departament d'Informàtica per si mateix.

Comments

L'altra dia es queixaven a l'Avui... llàstima que no se n'han adonat de la "importància" de la societat de la informació fins que no han deixat de ser consellers... Els tres que van signar aquella carta, mentre 'manaven' ben poca cosa van fer.

Es tota una revolucio pensar que igual que la salut de les persones es vital per la vida i el benestar, la informatica i les noves tecnologies tambe ho son. Una gran admiracio per l'innovador!