Catalanofòbia al contestador

N'Albert m'ha passat un missatge que ha rebut pel contestador automàtic d'un paio de Navalcarnero, que no estima massa als catalans i/o no hi toca gaire.
Ací el fitxer en format ogg, Jilipolles.ogg, rieu-ne una estona. Més val això que no plorar...
A continuació una transcripció parcial també passada per n'Albert.

Transcripció parcial

[Comença, agafa aire]

JILIPOLLAS! Habla bien en castellano, desgraciao!, a mi no me vuelvas a poner el puto buzón aquí de esta manera. Putos catalanes, me cago en el estatut, me cago en vosostros y en toda cataluña entera, me entiendes no?
Carod Rovira, y etcétera etcétera etcétera y el puto barça, me entiendes no? [El nivell de complexitat augmenta] Engendros, feos, retrasados, mongolos...

[ara canta]

BARCELOOONAaaa da penaaaaaa....
Vosotros!
[penja]

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Revisa l'enllaç de l'arxiu d'audio,has posat .org en contres de .ogg.

Desgraciadament no em sorprén l'actitud d'aquest home, no deixa de ser una criatura més criada per l'odi que es fomenta arreu de l'estat, un clar rentat de cervell, tot el que passa és culpa dels catalans.

Realment cal possar merda d'imbècils d'aquest estil? Segur que trobaríem material de descerebrats a la inversa ( cagant-se en els madrilenys o similars) per la xarxa. Això em referma en allò ben dit de que els extrems es toquen, i sent agosarat jo diria que fins i tot que van més enllà del "toqueteo" ;-D

Absolutament d'acord. malhauradament, a Catalunya també tenim una colla de xenòfobs que no paren de criticar i d'insultar a tot allò que sigui castellà o andalús.