ReminderFox, tot parlant de calendaris...

Amb l'aparició del Google Calendar, com bé diu en Benjamí, molta gent descobrirà els serveis de calendari (especialment a nivell web) quan fa temps que corren pel món. Un exemple és Yahoo mateix, si bé no amb tant bones funcionalitats com les que incorpora el Google Calendar, o fins i tot gràcies al programari lliure, amb els hostatges que utilitzen Webcalendar.
Personalment sóc bastant desconfiat a l'hora d'utilitzar eines web fora del meu abast per a aquests assumptes i per això vaig muntar-me per a mi mateix un servidor WebDAV.
A nivell de client fa temps remeno abans el Calendar i ara el Sunbird, el darrer encara una mica inestable però amb una pròxima versió aviat... A l'espera de tenir el Lightning plenament funcional i integrat al Thunderbird, he descobert una útil extensió que ja he incorporat a la meua vida, el ReminderFox, que tindrà una versió en català aviat. Com les anteriors aplicacions esmentades, disposa de la possibilitat de penjar el vostre calendari a la xarxa utilitzant l'estàndard iCalendar. Per a recordar aniversaris, gran mancança personal i de conflicte potencial amb gran part de l'altre gènere i bona part de la família, hom ja en tindria prou...
Enllaços

Comments

Com a despistat crònic trobar el yahoo calendar va ser la meva salvació. Com bé dius, tenir una eina que, per exemple, introduint un cop un aniversari te'l recordi per sempre més no té preu.

De totes maneres crec que de moment ni google calendar ni yahoo calendar són els millors calendaris web (bé, en la meva opinió trobo que google s'ha precipitat molt aquesta vegada. Sospito que la integració amb gmail serà imminent).

Aquí hi ha un llistat de webs 2.0 amb calendaris

http://www.econsultant.com/web2/online-calendar-services.html

Planzo, per exemple, és superior als de yahoo i google.

El que tinc clar és que el calendari ha d'estar penjat a la xarxa, ja que si el tens localment perd tota la seva utilitat. A més de ser molt més senzill del que expliques.

Els calendaris en anglès fan servir reconeixement de llenguatge: "Dinner tomorrow at 8pm with John" quedaría ben indexat. No és mala idea. Per quan en català??

D'altra banda la perspectiva de poder integrar calendaris públics en el teu propi calendari és excitant. Tenir en el teu propi calendari els concerts que fan a la teva ciutat o quan juga el proper partit el barça és més que útil.

Fins aviat!