Blog Day 2007 i aprofitem-ho per a fer-ho saber al món!

Demà se celebrarà per tercer any consecutiu el dia mundial dels blocs, el BlogDay 2007. A continuació adjunto les instruccions que es donen a aquells que vulguin animar-se a participar-hi:

Blog Day 2007

Què és el BlogDay? Què passarà durant el BlogDay? Instruccions del BlogDay
El BlogDay ha estat creat perquè els bloguers tinguin un dia per conèixer d’altres bloguers, d’altres països o àrees d’interès. Aquest dia, els bloguers recomanaran altres blogs als seus lectors. Durant tot el 31 d’agost, els bloguers de tot el món publicaran un article recomanant 5 blogs nous, preferiblement diferents de la seva cultura, punt de vista o posició. Serà un dia on els lectors descobriran nous blogs i nous bloguers.
  1. Escull 5 blogs que trobis interessants.
  2. Informa a aquests 5 bloguers que els recomanaràs pel BlogDay 2007.
  3. Escriu una descripció curta pels blogs que recomanes, i enllaça'ls.
  4. Publica l'article el dia 31 d'agost.
  5. Publica l'article el dia 31 d'agost.
    http://technorati.com/tag/BlogDay2007 i enllaça la web del BlogDay: http://www.blogday.org

Aquesta proposta del BlogDay em recorda en àmbit global a la que va escampar fa uns mesos en Marcús .

Demà també se celebrarà aquesta diada de forma especial al nostre país, concretament a les Terres de l'Ebre, que dia rere dia està esdevenint un punt d'allò més calent de la producció blocaire a la xarxa catalana.

Paral·lelament, aquesta mateixa setmana en Xavier Mir ho ha aprofitat per a una nova crida sobiranista blocaire sota el nom de «El món ha de saber-ho», que consisteix en comentar als vostres blocs sobre el tràgic cas de n'Èric Bertran juntament amb el vídeo del documental amb subtítols en anglès.
A partir del dia 3 de setembre, i fins al 9 de setembre, es faria una visualització massiva del vídeo (les 5 parts que hi ha al Youtube) perquè encapçalés la llista de més vistos en aqueix servei de la xarxa.

Video Èric Bertran

Bé, ja ho sabeu, demà fem-nos conèixer al món i fem xarxa a tot arreu des dels nostres blocs! ;)