Mem catosfèric

Bé, escampo també el mem d'en Marc Roca i animo als meus lectors blocaires a fer el mateix. Si voleu informar-ho a en Marc, qui ha començat la iniciativa, envieu-li un missatge a markusrv@icab.cat.

1. Recomana'm un bloc en català.
El doctor cabró. Potser hi ha qui el considerarà un xic misògin, però la veritat és que he rigut molt amb ell. Segur que no l'has fet tu, Marc?

2. Recomana'm un bloc en un altre idioma.
Standblog. A part dels diferents planetes temàtics que sovint consulto, és segurament el web que més segueixo en llengua no catalana. Molta informació pràcticament diària sobre Mozilla, estàndards oberts i programari lliure (en francès).

3. Recomana'm un apunt ("post") d'especial interès.
Palacio de la Moncloa (Madrid), any 2026. Fot basarda, però alhora t'anima a lluitar perquè això no passi.

4. Recomana'm un web.
Algú encara no coneix el món de Wikimedia?

5. Recomana'm una eina d'Internet.
Firefox i la resta de programes de Mozilla. Per exemple, sempre hi ha una extensió que no coneixies que et permet aprofitar encara més Internet.

6. Recomana'm un vídeo.
Prou reggaetons i llufes de l'estil aquest estiu. Enguany, una cançó enganxosa per als moments etílics nocturns, per la normalització del xerrar en català.

Verigut

7. Recomana'm un àudio.
Entalto lo pueblo (MP3) (lletra), cançó en aragonès de Los Draps, grup català del Matarranya.
Com a apunt, actualment el territori amb el major percentatge d'ús oral del català és la Franja, on no hi és oficial. Tristament, l'exacerbat nacionalisme espanyol dels dirigents aragonesos està a punt de matar fins i tot la llengua que pren el nom del mateix país.

Commenting on this Blog entry is closed.