Ofensiva censora espanyola al sud del país

L'espanyolisme de dalt i de baix està en plena ofensiva per a suprimir els mitjans catalans, i TVC --l'emissora censurada a Alacant--, porta ja un temps essent filtrada pel PSOE per a esdevenir un ens al servei de la propaganda de partit; i per tant, en el cas de qui parlem, reaccionària i hispanocèntrica.

Sóc una persona que mira molt poc la televisió, prefereixo la xarxa, sortir a fer el toc i fer petar la xerrada amb els amics. No obstant això, la realitat és que hi ha encara molta gent que no està endinsada en les noves tecnologies, on per sort, el Regne d'Espanya no ha fet prou lleis encara per a estrènyer el control sobre l'oposició al règim.
Aprofitant l'arribada de l'apagada analògica, s'ha volgut aprofundir en el control dels mitjans hertzians, i clar, els feixistes no han dubtat a emular als seus referents històrics més propers.
Més dramàtic semblaria el cas de la Catalunya Nord, on paradaxolment havent-hi ha una frontera estatal enmig, tot s'encamina cap a una voluntat d'acord.

Si és que volen llevar crostes i privatitzar el que els roti, acabaran estesos a terra tot rebentant-se les butllofes que els hi farem aparèixer. El futur del país, ja tan maltractat com està, no pot permetre's que jovent captat per sectes pugui arribar en aquestes condicions a ésser-ne dirigents.

T’adones amic. Hi ha gent a qui no agrada que es parle, s’escriga o es pense en català. És la mateixa gent a qui no els agrada que es parle, s’escriga o es pense.

Ovidi Montllor

Selecció d'enllaços

Commenting on this Blog entry is closed.