Primeres jornades TIC a Andorra

Aquest dijous i divendres seré a les primeres Jornades TIC que s'organitzen a Andorra. Allà parlaré en nom de Softcatalà fonamentalment sobre programari lliure i llengua catalana. Si bé desconec força l'estat de la qüestió al Principat d'Andorra, tinc la mala impressió que, en els aspectes en els quals em centraré, la situació ha d'estar com a mínim igual que a la Comunitat Autònoma de Catalunya. Aquests dies tindré l'oportunitat de saber-ho del cert i mirar d'aportar-hi el meu granet de sorra. Com a mínim, espero poder contribuir-hi animant a que el país dels Pirineus no encapçali la cua d'estats europeus pel que fa a l'ús del Firefox ;)

Comments

Sort i a disfrutar de l'estada al Principat veí.

Marc

Hola Jordi,

van estar força bé. Personalment em va permetre conèixer una mica la realitat andorrana en el camp de les noves tecnologies i també pel que fa a política lingüística.
El dijous a la tarda vaig poder ser a la xerrada de xarxes sense fil. L'endemà vaig estar pràcticament tot el dia un estand, excepte durant una sessió sobre seguretat, on vaig parlar sobretot de programari lliure a nivell general. Va ser aquesta darrera una taula rodona molt amena i es van discutir molts temes, tant des del punt de vista legal, informàtic com social.

L'única pega és que va caler un xic més de difusió, però de ben segur que anirà millorant-se any rere any. Quan trobi un temps, miraré de parlar d'alguns dels aspectes que més poden interessar-nos als que no som del Principat d'Andorra per tal de conèixer-lo una mica més.

Salut!