RENFE y viva ESPAÑA, ¡COÑO!

COMPTE! Les declaracions del suposat portaveu de RENFE es tracten de fet d'una broma d'en Xavier Daltell a RAC1.

Quatre dies que agafo el tren, i quatre que en «pringo», no vull imaginar-me com deu ser per als qui l'agafen diàriament...
Aprofito aquest espai per a fer-me ressò de la campanya d'insubmissió que he vist al bloc d'en Juli.

No us perdeu tampoc unes declaracions d'un responsable de RENFE responent sobre els problemes de rodalies.

RENFE, INSUBMISSIÓ!

No pagar el seu bitllet la segona setmana de desembre, del dilluns 12 al divendres 15 de desembre.

La meva paciència ha arribat al límit. No puc més. Em sento impotent davant uns fets que diàriament afecten a milers i milers de ciutadans que, com jo, fan dels trens de Rodalies de Renfe la seva opció de transport habitual. Em sento menystingut, menyspreat, trepitjat, humiliat, maltractat, indefens, dat pel sac, castigat, i com ja he dit, sobretot impotent. Què podem fer davant d'aquest menyspreu? Pràcticament no ens queda ni el dret a la rabieta, ja que per desgràcia aquestes notícies de retards i línies sense servei s'estan convertint en tan habituals que qualsevol dia deixaran de ser notícia i llavors, deixarem d'existir com a "problema".

En aquesta campanya electoral els nostres polítics han passat de puntetes sobre els trens de Rodalies de Renfe. Perquè no han parlat en veu alta sobre aquest tema?
El transport públic és un dret del ciutadà i ha de ser el reflexe d'un model de país i societat: els nostres governants han de donar un suport ple al transport públic, eix vertebrador del dinamisme econòmic, social i cultural del país. No s'hi val tirar pilotes fora: és cert que la responsabilitat primera és de Renfe, Adif i el Govern espanyol, però des d'aquí tampoc s'ha plantat cara.

Renfe s'amaga les vergonyes i les responsabilitats adduïnt que les causes del desgavell són les obres d'un tren amb massa anys de retard, les obres del TGV, o bé les pluges del mil·leni... Tan se val, sempre té a punt una excusa... Ahir al matí una catenària es trencava, així, plaf!, i a la
tarda un tren descarrilava a Sant Andreu... El departament d'Excuses de Renfe encara no ha donat explicacions.

Com a usuari dels trens de rodalies de Renfe, tip de tant de menyspreu per part de totes aquestes empreses, només em queda reclamar la dimissió dels responsables d'aquest desgavell. Els caps de Renfe i d'Adif els primers.

Cada vegada que agafo el tren pago civilitzadament el meu bitllet, amb l'import corresponent de l'abonament, i mentre jo compleixo Renfe se'm pixa a la cara i a més engegant ventiladors per tenir el vent a favor.

Som molts els que no tenim més remei que agafar la Renfe, per tant demanar el boicot uns dies determinats a Renfe ens perjudicaria només a nosaltres.

Només em queda l'esperança de convocar a tots aquells que se sentin com jo, a declarar-nos insubmissos i convidar a tots els usuaris a no pagar el seu bitllet la segona setmana de desembre, del dilluns 12 al divendres 15 de desembre, i si ho voleu a més ens podem posar un cartellet que digui "jo sóc insubmís", plantem-los cara, fem-nos visibles!!

Tenim un mes per organitzar-nos!
Feu córrer aquest correu, envieu sms, tot el que estigui al vostre abast!!
Demostrem la nostra força, diguem PROU a l'abús, al menyspreu i fem sentir la nostra veu!

RENFE, INSUBMISSIÓ!

Un usuari emprenyat.

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Me n'he adonat més tard, quan ja he enviat la notícia, en veure els comentaris que apareixien a Indymedia. Ben bé que he caigut, però com de vegades la realitat supera la ficció. Sens dubte, una propera vegada aniré més en compte i miraré d'escoltar més aquests programes de la ràdio ;)

flipat!!! com t'han fotut el pél... t'haurem de cantar alló de...

AL SENYOR REMON L'ENDREDEN COM UN XINO, AL SENYOR RAMON L'ENREDA TOT EL MON

La proxima vegada, mira't els comentaris de la pàgina

jejejej

Pute, com hi fots cullerada :) No obstant això, no em diràs que no era prou creïble, perquè d'aquests a les Espanyes, i a RENFE mateix, foto la mà al foc que en deu haver-hi ben bé un fotimer.

...ja fa temps que, de vegades, segons com em sento, no compro bitllet. La majoria de les vegades, no passa el revisor! Tot i això (o justament per això), poques queixes tinc, de la RENFE... :P