Lamentable, RENFE

Tortosa - Cerdanyola del Vallès, amb RENFE, 5 hores. Ahir tornava de la MaratOOo3, i aquest és el temps que vaig trigar a tornar a casa. Va acumular-se l'espera en el mateix tren de Tortosa, com a l'estació de Sants esperant un «rodalies» que em portés al Vallès. Pel que sembla, la causa sembla haver estat una altra vegada un desperfecte produït per les obres del TGV. Endemés, el problema continua també avui...

Enllaços

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Toni, jo cada dia pateixo els regionals RENFE. Cada matí Barcelona-Tarragona i a les tardes l'inrevés.

El servei: trist i lamentable. Car, retards, manca d'informació,... en fi, RENFE ens tracta com a bestioles.

Ara fa unes setmanes, quan hi va haver els aiguats, vaig perdre un dia al tren, UN DIA! Aquell dia vaig decidir dues coses, A)si durant la nit plovia molt no m'aixecaria i treballaria des de casa i B)si quan arribo a l'estació hi ha problemes, torno cap a casa.

Aquest matí, a les 6.30 ha sonat el despertador... he anat cap a Passeig de Gràcia... els rètols anunciaven "circulación con gran irregularidad" i... no garantien el servei de regionals. Apa, tornem cap a casa.

Lamentable.

Jo fa cinc anys que patia RENFE en el mateix trajecte que un altre comentarista: BCN-TGN. El meu cas era pitjor, perquè havia de patir el rodalies des de Molins de Rei fins a Sants i d'aquí fins a TGN. Imagineu-vos! Ara ja m'he cansat i m'he vingut a viure a prop de TGN. Agafo l'autobús i vaig tan pinxo!

Que li fotin a la RENFE!

Tot el que dieu de la RENFE: Endarreriments, tractar els usuaris com bestioles del ramat, absoluta indiferència amb els problemes ocasionats, etc. ÉS VERITAT!

Un exemple. El tren de TGN cap a BCN de les 15:50 acostuma a venir amb endarreriment, entre aquest i el següent hi ha altres trens cap a BCN. Són de "gran recorregut", és a dir, talgo o altaria o euromed. Entre l'estació de TGN i la de BCN només s'aturen a Sant Vicens de Calders, on no acostumen a agafar viatgers. Bé, en cinc anys mai se'ls ha acudit fer pujar a un d'aquests trens als passatgers que esperàvem a TGN, MAI. No cal ser cap llicenciat per a adonar-se que aquesta sería una manera de subsanar els problemes del servei, oi? Això si la intenció és donar un servei, que si no, no cal!

Això és, només, una petita mostra de les ments preclares que ens gestionen des de Madrid i els seus delegats aquí, a la colònia.

que tal company??

veig que no sóc l'unic que pateixo la RENFE... bé de fet fa mesos que no l'agafo perquè es lamentable. Sort que aqui al vallès encara tenim l'alternativa dels Catalans perquè sino no sé que fariem.

Sembla que ho hagin fet aproposit, us heu donat compte que ha estat aprovar el nou estatut i funcionar tot malament ... què ho fan per demostrar les bondats del nou text estatutari ?? doncs ho demostren molt bé..

i si col·lectivitzem la RENFE ???