Mapes del vot cap a la Independència

Per a organitzar-se en la iniciativa del Vot cap a la Independència, mostrar públicament les actuals adhesions i en un breu futur senyalar territorialment les diferents conferències que s'organitzaran arreu del país amb la vostra ajuda, hem estat valent-nos dels documentats recursos de Google (com ara l'API de Google Map), com també la mateixa informació pública de l'Institut Cartogràfic de Catalunya. En Marc Belzunces, que per deformació professional n'està ben engrescat amb aquestes coses, ha estat jugant-hi amb tot això. Per exemple, ací amb un video:

Aconseguir que tots els continguts del lloc es visualitzin bé dins del context del gestor de continguts provoca alguna que altra punyeteta amb alguns navegadors, però progressivament ho anem arreglant i, idealment, el nostre objectiu seria seguir també els estàndards web el màxim possible.
Tot allò que trobeu, no dubteu en comunicar-ho, i si teniu a més la solució per al problema, molt millor ;)

P.D: Aquells més tècnics que no vulgueu veure el vídeo anterior (en Flash) sense recórrer a solucions privatives, podeu provar el Gnash. Jo he d'admetre que no he pogut sortir-me'n encara a Ubuntu Linux 5.10 :/ Espero poder explicar-vos que sí aviat...

Comments

i què en diu Antònia Font de tot això?

Tagzania.com és un lloc per a anar creant i documentant els teus propis mapes. Fins a fa poc només parlava anglès, però ja ha començat a dominar més idiomes. Avui s'ha aixecat parlant català.

Busca noms en català i, molt probablement, sortiran en els resultats. Estem col·laborant amb Geonames.org, un servei d'Internet que té una gran base de dades de topònims, perquè el català estigui present allí. Tu també pots donar feedback a Geonames, per cert, corregint dades després d'una recerca.

Ja podeu crear els vostres mapes en català.

Una salutació des del País Basc.

http://www.tagzania.com/ca - http://www.tagzania.com/settings