No als militars espanyols. Sí a un respecte a les prostitutes.

Com l'article de n'Iu Forn titllant de «fills de putes» als candidats de militars colpistes ha transcendit als mitjans amb possible futura repressió de l'Estat espanyol inclosa, aprofitant que en un passat havia expressat la meua crítica a l'exèrcit espanyol, torno a fer-ho ara una altra vegada.

Com es mostra a la imatge de sota, aquest simplement és l'exponent d'una hipertròfia particular d'un càncer que no es va extirpar quan es podia, durant l'anomenada transició espanyola. Ha roman ben endins del model d'Estat amb possibilitat d'extensió i metàstasi després d'haver-se cosit totes les sortides i fronteres amb la sacrosanta Constitució espanyola (la qual cada vegada més seran quatre gats que hagin votat).

No obstant això, i encara que es pugui dir que sigui el típic discurs d'allò políticament correcte, la prostitució de carrer a Barcelona, com altres col·lectius que viuen el carrer, sovint sense sostre, es mereixen un major respecte especialment després de l'aprovació de lleis amb les que temo que es podria fer més intolerable la seua actual marginació, atraient lamentablement així l'acció d'indesitjables contra les seues persones.

Tots podem utilitzar certes expressions en contextos col·loquials, però personalment ho evitaria per escrit, fins i tot en metàfores... El col·lectiu de prostitutes de carrer, que sovint ha de patir a vegades en la il·legalitat les actituds més baixes de la societat, em mereix el meu major respecte que no una institució de la qual no puc tenir la certesa que no participaria en l'assassinat i repressió de gent del nostre país, i en aqueix sentit, és irrellevant si aqueixa barbàrie tindria o no l'aprovació de les corts espanyoles.

Commenting on this Blog entry is closed.