Terrassa, ciutat sense llei... urbanística

No sé si és una llegenda urbana Smiling o una exageració, però es diu que aquesta capital vallesana és un bon exemple de com no ha de créixer una ciutat urbanísticament parlant. Fins i tot, he sentit a dir que vénen de Japó per a prendre-la com a exemple a no seguir.


Algú m'ho pot confirmar?


Ahir m'hi vaig passar amb cotxe i m'hi vaig perdre irremeiablement. Enmig de la fútil desesperació vaig poder reconfortar-me descobrint un carrer amb el nom que surt a la foto... mitja hora més tard vaig arribar a on volia.


Carre la Bisbal a Terrassa

Comments

no en tenia ni idea, que hi havia hagut algú perdent el temps posant el nom del nostre poble a un carrer... t'imagines, que per casualitats d'aquestes de la vida, anessis a viure al carrer de La Bisbal (d'Empordà) número vés a saber? que bonic...
petonets toni! ara feia dies que et venia a visitar però no comentava res!! esperava un moment així... ens veiem aviat? :)

imma

L'altre dia llegia que estan creixent a un ritme de uns 5000 habitants nous a l'any! Els pisos són més barats allà però no tinc massa clar si tenen model urbanístic o creixen per créixer.

"mode troll ON"
Deu ser la única manera de superar el seu complexe d'inferioritat: superar a Sabadell en nombre d'habitants
"mode troll OFF"

ricard

És una llegenda urbana. Terrassa ha crescut adaptada al terreny on està, farcit de rieres.

Jo personalment trobo que altres ciutats, com per exemple Rubí o L'Hospitalet són molt pitjors des del punt de vista urbanístic

Fa 4 anys que visc a Terrassa i n'he trigat 3
a coneixer els carrers. 3 anys seguits perdent-me per terrassa :) . L'unica forma de coneixer-la i no perdrem tant.