Construcció de la Unió Europea dels ciutadans

Les organitzacions, les institucions públiques i els ciutadans volen mostrar el seu més ferm suport als europarlamentaris perquè continuïn mantenint la seva independència de criteri malgrat les pressions, extorsions i amenaces que les multinacionals de TIC estan llançant contra ells.

El programari és la base sobre la qual es construeixen tots els processos industrials, comercials i socials del nostre actual món i és lògic i comprensible que a les multinacionals els resulti desitjable que s'aprovi una legislació que els permeti obtenir monopolis sobre idees de negoci, informàtiques o de processament del coneixement. Però han de comprendre que la societat europea es negui a concedir-los tals privilegis en nom del seu propi futur.

És imprescindible que aquells que representen als ciutadans europeus els protegeixin del poder que suposaria tenir el control absolut sobre les matemàtiques d'aquest segle, i per tant, de tots els sectors productius. Per a evitar-ho, han d'aprovar les 21 ESMENES DE COMPROM

Commenting on this Blog entry is closed.