Fent un volt el dia de Sant Jordi

Ahir vaig arribar-me amb un bot a Barcelona per a fer un volt per les paradetes de Sant Jordi. Essent dissabte, vaig pensar que potser no hi hauria tanta gent com altres anys, perquè molts barcelonins haurien marxat de la ciutat amb el bon temps. Però no em va semblar que fos així, i crec que va haver-hi més gent fins i tot que altres anys...
La majoria de llocs tenien els títols mediàtics del moment, però de tant en tant podies trobar-te amb algunes d'ONGs, partits polítics, associacions diverses o de literatura en diferents idiomes, com ara en alemany o gallec, o persones pel seu compte, que aportaven un toc diferencial. A una parada amb llibres de llengua gallega, vaig poder veure a en Xosé Manuel Beiras, antic president del consell del BNG, signant exemplars del seu llibre. Uns metres més enllà, n'Òscar Nebreda feia el mateix a la de El Jueves. Sens dubte, aquests són alguns dels molts personatges ben coneguts que vam poder veure pels carrers de Barcelona, malgrat aquest any alguns escriptors han preferit no fer-ho.
Atès que vaig arribar tard a la ciutat, no vaig tenir temps de fer un recorregut exhaustiu com hagués volgut, conformant-me amb el Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya amunt amb força presses. Finalment vaig fer-me amb 4 llibres d'alguns que tenia pensats:

Bé, ja tinc lectura per a força temps del poc que tinc...

Algunes fotos que vaig prendre a continuació:



Passeig de Gràcia tot ple de gent.


Cruïlla de Passeig de Gràcia amb Gran via de les Corts catalanes.


Arribant a la Rambla de Catalunya.


La Rambla tota plena de gent


Parada de l'Associació de publicacions periòdiques en català.


Tots els busos metropolitants 'de gala'.


Promoció d'un llibre de la parada de El Jueves.