Regulació del 'blogueig'?

A través de Slashdot, llegeixo que des del comitè de supervisors de San Francisco es demanaria que els blogaires locals es registrin a la Comissió Ètica de la ciutat i informin de totes aquelles despeses del bloc superior a $1000.
D'acord amb això, a aquells blocs que mencionin als candidats a les institucions locals, i que rebin més de 500 'coincidències' a la xarxa, se'ls faria pagar una quota de registre i es veuran subjectes a auditories de trànsit web.

Segons semblaria indicar l'ordenança municipal i com es comenta a la notícia, la mesura sembla que s'aplicaria només com a mesura de saneig a les campanyes electorals i no al blogueig en sí.
De totes maneres, si jo fos sanfranciscà, miraria d'estar-ne força al corrent del que s'hi cou. De ben segur que aquí hi ha més teca que difícilment pots entendre si no coneixes bé el dia a dia polític d'aquella ciutat; però avui en dia, com van las coses, cal estar força atent.

Seria molt trist que la capital més propera a la Meca de les noves tecnologies decidís assumir clarament mesures de censura d'aquest tipus. Desgraciadament això passa a altres llocs del món com denuncien associacions com ara el Comitè de Protecció dels Blogaires.