Jornada de Blocaires dels Països Catalans a Prada

En el marc de la 40ena edició de la Universitat Catalana d'Estiu, el dimarts 19 d'agost s'hi acollirà la Jornada de Blocaires dels Països Catalans, organitzada per la Xarxa de Blocs Sobiranistes.
Els que estigueu atents a la catosfera i pugueu assistir-hi, sens dubte, serà una gran oportunitat per a compartir opinions i impressions en un indret del simbolisme i de la història de Prada.
Per a complementar-ho, el blocaire Jaume Ortí ha proposat una enquesta dirigida als blocaires del país per a poder-ne presentar els resultats durant la mateixa jornada.

Comments

Bon dia company

Llàstima que celebrin les jornades tan lluny. Sobre l'enquesta, hi ha alguna forma humana de poder-la aconseguir en format text? Perque amb el PDF és impossible contestar-la. No sé com fer-ho.

Hola Elliot,
pots mirar d'arribar-hi compartint cotxe amb més gent si tens aquell dia lliure. Tenint en compte la llargària dels Països Catalans, per al teu cas és relativament a prop. Ja en parlaríem.

Pel que fa a l'enquesta, a la notícia de la XBS diu:
«Per tal de contestar les preguntes, només heu de crear un arxiu de text pla i escriure el nombre de la pregunta i la resposta al costat. L'heu d'encapçalar amb el nom o pseudònim i el nom del blog.»

Certament el sistema no és idoni, i si es pot, mirarà d'oferir-se un de millor a més.

Salut!