Ja tinc el DVD del Leopard

Fa un parell de dies al vespre vaig demanar per avançat el DVD de Leopard, la nova versió del Mac OS X que surt oficialment avui mateix. Comptava en rebre'l i instal·lar-lo la setmana que ve, però finalment ha arribat aquest matí, abans fins i tot de l'hora oficial de llançament. Aquest cap de setmana miraré de fer les còpies de seguretat pertinents abans de res i posar al dia el sistema operatiu d'Apple.
Al llarg dels següents dies, miraré de fer una ràpida comparativa personal amb l'Ubuntu Gutsy, que també tinc instal·lat al mateix ordinador i que va sortir oficialment també la setmana passada (avui precisament el LoCo català en rebia també CD).

Leopard

Foto feta per n'Adrià

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

bon dia company

estarem atents a la comparativa entre els diferents S.O.

Una pregunta. Tinc intal·lat Ubuntu Feisty (crec que es diu aixi) i em voldria instal·lar la nova versió Gutsy. Des de l'actualització del sistema m'apareix la possibilitat d'intal·lar la nova versió, pero quan s'està descarregant els paquets apareix un missatge d'error que diu que la URL de uns determinats paquets no es troba.

Per altra banda, tinc en un CD la nova versió. Però, puc intal·lar la nova versió a sobre l'antiga? És la primera vegada que he d'actualitzar l'Ubuntu i estic una mica verd com ja veus.

Merci

Ep Elliot,
s'arriben a baixar paquets o és abans? Abans de fer una instal·lació, caldria que tinguessis només «repositoris» de «ubuntu.com». Mira-ho des del gestor de paquets. Si en tenies de tercers, inhabilita'ls. Tot seguit prova de fer l'actualització del sistema.
Uns detalls gràfics:

hola, es queda en el primer pas, baixant-se els paquets. Vaig a provar el que em comentes, a veure si funciona aixo.

gràcies