Fecsa endesa cal que millori el seu català

Emulant talment els apunts de la Lingüista elitista, avui en faig un de denúncia pel que a la correcció lingüística d'una ben coneguda empresa del sector energètic.
Periòdicament es fa una comprovació del comptatge del consum elèctric al meu bloc de pisos, i els operaris pengen un full a l'ascensor perquè els veïns puguin anotar-hi les dades pertinents. En aqueix paper, redactat en català i castellà, vaig poder detectar una falta. En una anterior ocasió vaig agafar un bolígraf i vaig corregir-hi la més evident... però com m'he adonat que no s'ha produït cap millora, ara aprofito per a transcriure-ho ací.
Potser és quelcom repel·lent això de guixar un full, però qui sap si cap veí ha millorat el seu lèxic habitual. Per altra banda, deficitària no és precisament aquesta empresa per a contractar un servei de correcció si la llengua del país no la dominen prou.

Fecsa endesa

Enllaços