El meu «primer» dia de bicing

Sobre del bicing
En traslladar-me a Barcelona, una de les primeres coses que vaig pensar va ser en fer-me el carnet del Bicing. Si bé tinc molt bona comunicació amb metro des d'on visc fins al meu lloc de treball, vaig pensar que estaria bé poder fer unes pedalades de tornada a casa; especialment després de passar massa hores assegut davant d'una pantalla.
Ahir a la tarda, en rebre finalment el carnet, vaig provar una de les bicis pel barri. Vaig adonar-me aviat que la ciutat estava en alguns trams poc preparada encara per a un trànsit continu de bicis; i en part per això, suposo que alguns ciclistes poc conscients opten per competir per l'espai dels vianants.
Avui, en sortir de la feina, he mirat de fer la prova com a transport definitiva. Malauradament, totes les bicis que quedaven al costat de l'estació de Passeig de Gràcia tenien problemes. Com no m'havia emportat el mapa dels llocs de servei, he pensat que aniria fent camí a casa passejant i ja n'agafaria una del proper lloc que em trobés. En arribar a Tetuan, ha estat la mateixa situació, i m'he trobat gent que es queixava i m'explicava que havien trucat a l'ajuntament al respecte altres dies abans. Al final, he acabat arribant al pis tot caminant...
Demà, m'emportaré el mapa de bicing a sobre, a veure si tinc més sort...

Enllaços

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Hola Toni,
visc a Sant Antoni i cada dia vaig a agafar el tren a l'estació de Passeig de Gràcia. Faig els trajectes casa-estació-casa amb bicicleta del bicing.

Pel matí, quan l'agafo, no tinc problema, sempre hi ha bicis i on la deixo sempre hi ha espais. Al matí la deixo a una de les estacions de Rambla Catalunya amb Consell de Cent, n'hi ha una pujant a la dreta cantó mar i una al costat oposat. Acabo de caminar dins a l'estació (dos minuts).

Per la tarda, quan torno cap a casa, agafo la bici a alguna de les dues estacions que he dit abans. Fa tres setmanes (abans era fora, d'estada) que faig el mateix i només un dia vaig haver de tornar amb metro. Normalment, a aquestes estacions, per la tarda (sobre les 19h) hi ha un màxim d'una o dues bicis, i, a vegades, no n'hi ha o les que hi ha estan blocades. Però, sempre m'espero i, en un màxim de cinc minuts, arriba algú i tinc bicileta (pel metro o el bus també cal esperar-se, per això, esperar cinc minuts per una bici tampoc és tant descabellat).

Potser pots canviar d'estació i anar a una d'aquestes que et dic. En tres setmanes, només un dia no he pogut agafar la bici (hi havia una fallada informàtica i no funcionava cap estació).

Bé, a vegades falla el manteniment: http://alfons.elmeuportal.cat/20070719/bici-1088-i-manteniment-insuficient/

Vaja, veig que caldrà que tingui més paciència potser :/

Admeto que la paciència s'acaba... els primers dies anava d'estació en estació buscnat bicicletes... Ara, com et dic, en un màxim de cinc minuts normalment tinc bicicleta.

Ara bé, sovint el timbre de fireta està trencat, salten les marxes del canvi, el fre no acaba de frenar,... en fi, el manteniment punxa una mica.

Espero que tinguis més sort la pròxima vegada. A l’Alt Urgell el bícing arribarà cap al 2050, segons tots els pronòstics de les fonts consultades per aquest blocaire.

¿Haurem de dir als del Termcat que es posin les piles, proposin la forma ‘bícing’ i no perdin el temps buscant una fórmula a la catalana, perquè ningú (o sigui, els mèdia) no els fotrà gens de cas. ‘Snowboard’ és més ‘guai’ que ‘surf de neu’, ‘bícing’ és més ‘cool’ que ‘lloguer de bicis’.

No hi ha res a fer.

Tant de bo que això del bícing qualli, però des d’aquí dalt veig que Barcelona no és Amsterdam.

Salut.

Jo ja fa tres setmanes que vaig fer la inscripció al servei del Bicing via web i encara estic esperant que m'arribi la targeta a casa. Aixì que de moment no l'he pogut provar, però de mentre estic practicant el waiting, espera que esperaràs.
D'altra part, el servei al client per email no funciona perquè et torna un missatge dient que truquis a un 902 en el que segueixes esperant fins que et canses i penges.
Es normal que tardin tant?