El despropòsit de les escales mecàniques de l'estació del Clot - Aragó

Ahir llegint el butlletí de maig de l'Associació de Veïns i Veïnes del Clot-Camp de l'Arpa vaig topar-me amb una carta d'un soci que es lamentava de la situació de les escales mecàniques de l'estació del Clot - Aragó (ubicades entre l'Avinguda Meridiana i el Carrer Aragó).

Les escales en qüestió estan instal·lades de fa ja molts mesos, ¿potser de fa ja un any?, i encara ningú les ha endollat perquè funcionin. Un espectacle lamentable per a una estació tan transitada com aquesta. Com normalment només en renego i me'n recordo quan hi passo, he pensat de fer-hi unes quantes fotos.

Escales de l'estació Clot-Aragó

No només la situació amb les escales és deplorable, sinó que la resta de l'emplaçament és un despropòsit, com podeu veure, amb pujades i baixades d'escales sense gaire sentit. A més, hom es pregunta si no tocaria que hi hagués també un ascensor en algunes de les entrades per a persones amb mobilitat reduïda. Pel que sembla, s'hi preveu fer-ne un, però no he aconseguit trobar fins ara cap indici d'on s'instal·larà.

Escales de l'estació Clot-Aragó

A la carta que comento a dalt s'especula que les escales es posaran en servei quan hi vagi el polític de rigor a fer-hi alguna inauguració que, en tot cas, caldrà agrair si això implica alhora evitar cap altre més accident a les vies (ref).

Els responsables de les obres són els que es veuen a la imatge de sota. Com està el panorama, no m'estranyaria pas que Construccions Rubau no estigui fent res perquè no els paga el Ministeri de Foment d'Espanya. Però bé, és comprensible que a aquests darrers tampoc els importi massa el que passi a un barri perdut de Barcelona, Catalunya.

Escales de l'estació Clot-Aragó

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Aquí es veu un cas d'incompetència tan gran que hi ha per llogar cadires. No pot ser un tema de diners. Van treure les escales que funcionaven dels andens per posar ascensors i escales a l'Agost del 2011. Van estar sense escales (pasen 30000 persones cada dia per aquesta estació: avis, dones amb carrets, turistes, ...) fins al febrer del 2012 en que sembla que ja estava tot instal·lat. Són al juny i encara no les han encés. No pot ser per un tema de diners. Jo paso cada dia a primera i a última hora i dir que no han fet res més des del febrer.

Desconec des de quan però sembla que ja estan funcionant. A veure fins quan.

Salutacions.

Sobre les escales mecàniques de l'estació de Renfe de Clot tambè he observat/patit que cada dilluns o després de festiu les escales que van al metro estan apagades. És matemàtic durant l'últim any. És un càstic per agreugar aquest dia que no agrada a ningù, no ho se, però no deu ser per diners, suposo que és algú que les ha d'encendre i no les encén.