Bicing tota la nit!

BicingAvui sopant després de la reunió de pencaires de Softcatalà lamentava no disposar d'un Bicing que funcionés durant tota la nit (apart dels divendres i dissabtes) i així no patir i córrer com una Ventafocs abans que fos mitjanit. I, com jo, molta altra gent s'ha queixat en blocs i fòrums des del bon començament del servei.

En arribar a casa, després de deixar la bici havent-la agafat vorejant l'hora límit, he llegit a la Tafanera que l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona ha aconseguit que ja no hagi de patir més per a fer-me amb aquest transport després de les 00.00.

Moltes gràcies! (això espero…)

Comments

Toni,
Encara teniu sort que el Bicing s'acabés a mitjanit. A Terrassa ni això. A les 19.30 de la tarda s'acaba el servei de préstec de bicicletes, mitja hora abans que els Lunnis enviïn els nens a dormir. Increïble. I no t'ho perdis, només existeixen dos tres punts de recollida de bicicletes.

Ep Elliot, hi ha algú que realment utilitzi el servei de Terrassa? O és només quelcom per a la galeria?

Em sembla molt bé la notícia, però fins que no arribi a l'Hospitalet centre a mi no em fa cap servei, perquè no pagaré una quota per un servei que no tinc ni a la meva ciutat :(

PD: El metro també hauria d'estar obert tota la nit!

Bones, jo també sóc d'Hospitalet, i com jo, en som uns quants els que tenim ganes de què el Bicing arribi a l'Hospitalet, se que hi ha zones que tenen desnivells, pero també d'altres que son ben planes, i l'Hospitalet és la segona ciutat més gran de Barcelona, per lo que trobo que seria just tenir els mateixos drets que la ciutat veina. He llegit en aquest post del Fòrum Bicing http://www.forumbicing.com/viewtopic.php?f=1&t=69 que hi ha bastanta gent que està interessada en tenir el Bicing a Hospitalet.