Nou Rebost de Softcatalà

Softcatalà
Fa unes setmanes en Jordi Mas va enllaçar alguns dels canvis que patirà el portal de Softcatalà en aquests propers mesos, tot coincidint amb la celebració del desè aniversari de l'associació. En concret, va comentar la nova estructura dels projectes amb què es treballen actualment.
Gràcies a Mediawiki, el mateix programari que utilitza la Viquipèdia, des d'aquest cap de setmana el Rebost, el recull de programari en català present al lloc web, té una nova casa al wiki de Softcatalà.
Paulatinament també aniran afegint-s'hi noves millores, que coincidiran amb altres canvis a altres espais del lloc web.
Si navegueu pel nou Rebost, de ben segur que hi trobeu a faltar alguna que altra aplicació; conscients d'això, hem elaborat una succinta guia, que progressivament ampliarem, perquè pugui ser possible una coŀlaboració activa en el manteniment. No dubteu a fer-li una ullada i a comentar tot allò que trobeu que hi caldria encara.

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Hi falten l'Avant Browser i l'Audacity (aquest últim em sorprén que no hi sigui). Tampoc hi ha el poEdit. I potser seria pertinent enllaçar-hi el programari de Wikimedia o EyeOS.

Hola,

cert que hi falta molt programari. Ara hi ha la base per a poder mantenir-ho millor respecte al sistema anterior i esperem que pugui anar creixent progressivament.
Gràcies pels comentaris!