Nou script de Google Analytics

Google
D'ençà ja uns quants mesos, Google ha introduït un nou codi JavaScript per al seu servei d'estadístiques i anàlisis de visites Google Analytics. Durant un temps podrà utilitzar-se tant el sistema antic com el nou, fins que finalment deixi de funcionar el primer. Això sí, per al seu correcte funcionament, cal que no convisquin tots dos tipus de codi en un mateixa pàgina web. Per a la seua correcta migració, Google en facilita una guia on es detallen també algunes de les noves funcionalitats presents.
Des de fa unes setmanes, aquest bloc ja ho inclou i progressivament aniré canviant-ho a la resta de llocs web que administro.
Si no sou gaire amant de les solucions de Google, o simplement de tercers en línia, cal recordar que sempre podem recórrer a phpMyVisites o fins i tot a uns quants simples scripts ben preparats.

Nota: En cap moment es perden les estadístiques anteriors en fer la migració.

Comments

Avisen que no es fiqui el codi JavaScript nou i vell dins d'una mateixa pàgina, no que els dos codis no puguin conviure a la mateixa web (el codi antic per a les pàgines antigues i el codi nou per a les pàgines noves).

Sí, realment volia dir això precisament. Que no quedin el JavaScript antic i nou en la mateixa pàgina. Ara ho he esmenat, gràcies per comentar-ho!

Estaria bé que les estadístiques del Planeta Ubuntu.cat siguessin publiques. Ho podries fer?

Doncs ara que m'hi fixo, no en tenim al planeta! :O Però sí a la pàgina principal...
El servei permet exportar informes per correu, i que més persones puguin visualitzar-los i/o gestionar-los.
Porto aquesta i altres qüestions a la llista perquè es decideixi què és millor.
Gràcies, Arnau!

...que no parli del tema.

El PP ha obert una web perquè la gent denunciï els casos en què s'ha sentit discriminada lingüísticament. Ells busquen testimonis castellanoparlants, però enlloc ho diuen.

http://www.sidiguim.com

N'he fet un article al bloc per convidar els blocaires a bombardejar-los.

A veure qui guanya...

Passa-ho.