Final de festa Firefox 2 Barcelona

Festa Firefox 2 Barcelona
Ja he penjat les meues fotos de la festa del Firefox 2 a Barcelona; espero que més gent s'animi a fer-ho amb l'etiqueta firefoxbcn a llocs com el Flickr.

Els assistents en arribar van poder rebre una polsera especialment feta per a l'ocasió, i la majoria també una xapa del Firefox i una samarreta cortesia de Vilaweb.
A continuació es va fer una presentació de les novetats del Firefox 2 a la sala d'actes del Centre Comarcal Lleidatà; atès que vam trobar-nos algun que altre problema amb el projector i el meu ordinador, us passo la presentació (format OpenDocument) que vaig fer per a l'ocasió.
Vaig estar molt content de l'animat i càlid torn de preguntes que en va seguir, on vaig mirar de respondre els diferents dubtes i curiositats al voltant de la nova versió, i on el públic va participar-hi activament.
Un cop acabat aquest acte, vam anar cap al pis de dalt on tothom va poder començar sopar i fer unes birres tot gaudint dels excel·lents grups convidats: Colla Jove Dolçainers de Tortosa, Narcis Perich i Shitting Milks.
Entre grup i grup vam fer diferents rifes, primer dels productes de Firefox oferts per Mozilla Europa, i a continuació de samarretes gràcies a Racó Català.

Sens dubte, la celebració va ser un tot un èxit, i espero que tothom que hi va ser s'ho passés molt bé.

Per a la 3.0, comenceu-vos a preparar ;)

Enllaços

Comments

La presentació/festa va estar molt be i crec que va ser tot un èxit.
Moltes felicitats!