Mozilla considera el pas a Subversion

Mozilla
Tal com s'explica en l'entrada «Subversive Subversion Conversion?», i com podem seguir en el bug 340769, des de Mozilla s'està considerant canviar l'actual sistema de control de versions, el clàssic CVS. Per a això, el candidat sembla l'actualment popular SVN, que també ha estat adoptat de la mateixa manera en altres projectes com GNOME, Apache o KDE.
Malgrat la migració de CVS a SVN podria ser poc complicada, i els mateixos desenvolupadors del segon s'hi han ofert, és necessari també reemplaçar o adaptar les eines que fins ara estaven associades amb l'actual control de versions, com ara Bonsai, LXR o Tinderbox.
El projecte Flock, que de fet utilitza codi de Mozilla, ja ha anat adoptant algunes d'aquestes adaptacions independentment, en finalment haver optat per SVN... Així doncs, aquesta experiència prèvia segurament serà de gran ajuda.
Per altra banda, en ser un procés crític, actualment només s'està utilitzant aquest sistema en la nova versió del web de complements Addons i potser en un futur proper per al web de mozilla.com.

Enllaços

Comments

Para que luego me cierren el bug 329639 ( https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=329639 ), esto es acojonante...

Habrá costado pero espero que estaba vez esto implique un cambio irreversible :/
Bien hecho por enlazar los bugs.