El Firefox no en té cap culpa de com vagi la vostra relació

Llegia fa unes setmanes al bloc d'en Xavi que una parella havia trencat peres per una suposada mancança pel que fa a la protecció de la privadesa per part del Firefox. Ací el bug de la mateixa mossa queixant-se per haver-ho descobert, no tenint llavors cap més remei que deixar son xicot car sembla que freqüentava llocs web per a conèixer noies Sticking out tongue.
Realment si llegiu amb deteniment el bug, cal dir que va tenir molt mala sort el pobre xiquet, i va ser una molt mala combinació de factors amanits en un Windows XP que va passar de ser monousuari a multiusuari... En Gervase ho aprofita per a ficar-hi cullerada des d'una visió cristiana Smiling
En tot cas, preneu-ne nota. Però com crec que hom té dret a una mica de privadesa, vaig pensar en col·laborar-hi traduint una extensió per a protegir el perfil del Firefox o el Thunderbird amb una contrasenya.
Nota: Per a saltar aquesta protecció, simplement cal que entreu al perfil d'usuari protegit en mode segur Eye-wink
Conclusió: Si voleu tenir una «aventura» mentre esteu en una relació estable (no m'hi fico en temes morals i el que impliqui per a la vostra integretat emocional o física), seguiu una correcta política d'usuaris a nivell de sistema operatiu des d'un bon prinicpi i comproveu els permisos del vostre ordinador.

Comments

Si vols ser infidel a la teva parella aprofitant l'ordinador (correu, xats, pàgines de cites, etc), fet força comú i en augment, el millor és que no comparteixis ordinador amb ella. Un per tu sol on no pugui tenir accés.

Els problemes de privacitat són tant grans, deixes tantes dades, que tard o d'hora t'enxamparà si sap una mica d'informàtica.

En aquest cas, el Firefox sí que en té la culpa.