Amunt i de tornada de Madrid

Fa ja força dies que no havia escrit en aquest bloc. Aquesta setmana he estat a Madrid i llavors ho he enllaçat amb la revetlla de Sant Joan ja de tornada. Desgraciadament ha coincidit que la meva xarxa ha patit per culpa de les altes temperatures i fins ara no m'hi he pogut entretenir arreglant-ho. Espero que no em trobi amb gaires més problemes. Si teniu ordinadors molta estona engegats, preneu les precaucions adients i tingueu-los ben frescos especialment si marxeu uns dies; no us passés com a mi...
He d'agrair l'hospitalitat dels meus amfitrions a la capital espanyola, tant a la UCM on anava per qüestions de feina, com dels amics que m'allotjaren. Un dia també vaig aprofitar per a fer unes birres amb els companys del grup espanyol de traducció NAVE, amb els que vaig passar una molt bona estona i va ser molt fructífer l'intercanvi d'idees i opinions.
Amb la gent de NAVE

Feia anys que no passava per Madrid i molts més que no ho feia només de passada. Aquest cop hi he pogut ésser-hi com una persona ja més madura i amb una perspectiva més observadora i crítica. Lamento no haver pogut estar-hi mes temps per a conèixer millor la ciutat i la realitat de la seva gent. Quan tingui uns minuts més, escriuré algunes coses que em van xocar i que poden fer reflexionar si la realitat periodística de les dues Espanyes existeix o no encara en la mateixa capital d'aqueix país.

Actualització: Fotos de la trobada amb la gent de NAVE gràcies a en Fer

Comments