Extensió del Lightning

Ja s'acosta el primer Lightning, la versió 0.1 exactament, actualment en versió candidata.
Per a fer un símil en el món del programari privatiu de Microsoft, amb això es podrà transformar el Thunderbird d'un Outlook Express a un Outlook i adquirir així funcionalitats existents en programari lliure com l'Evolution o el Kmail/Kontact. A diferència de l'extensió Calendar, el Lightning s'integra plenament en la interfície de l'aplicació, com la majoria de gent realment prefereix.
Ja tenim les cadenes en català i en uns mesos, espero que ara sí, aviat començarem a tenir-ne versions més o menys estables. Si voleu provar aquesta extensió ja, aneu especialment amb compte amb els vostres perfils i feu-ho només en un de prova i només allà on no tingueu res rellevant. Tot allò que trobeu, si us plau, feu-ho saber als desenvolupadors, ajudant-vos amb el Bugzilla.

Comments

Tots els 'gurús' de Linux dient sempre que l'Outlook és una merda... i després tots els programes lliures acaben imitant i sent clònics de l'Outlook.

Tant dolent no és, aleshores, no?

Les crítiques a les quals et refereixes em sembla que van més enfocades cap als problemes de seguretat associats (sovint més de la versió Express).
Cal dir que hi ha molt més programari d'aquest tipus apart de l'Outlook, i previ a ell, a més.
El problema és que Microsoft s'ha fet molt de ressò amb els seus productes fins al punt que hom els identifiqui com a únic referent i s'arribi a afirmar a vegades que en són els creadors del concepte.
Per altra banda, personalment no veig malament incorporar en aplicacions lliures orientades a l'usuari característiques que actualment podrien ser a solucions privatives i que poden ser molt volgudes pels usuaris, ans al contrari.