Caos en plena foscor a Barcelona

BCN a les fosquesAhir va haver-hi una apagada a Barcelona, capital catalana, ciutat d'un territori díscol del Regne d'Espanya. A la feina, al centre de la ciutat, l'afectació va ser de menys de 3 hores; encara que a l'hora de dinar, molts carrers del voltant encara no tenien llum. En tornar a casa ja a la tarda, muntat sobre unes de les bicis del Bicing, vaig començar a adonar-me que molts semàfors no estaven funcionant. Vaig mirar d'aparcar un dels vehicles a l'estació habitual, però en no haver-hi llum, no es podia aparcar de forma segura. Per això, vaig haver d'anar uns quants carrers molt més enllà per a deixar-la. De ben segur que es van "perdre" algunes bicis arran de tot això...
Durant la nit, els veïns del barri van començar a fer cassolada... Vaig baixar al carrer i vaig fer-hi unes poques fotos. La sensació em va recordar la Bisbal d'Empordà els minuts abans de començar el correfoc, quan els carrers són totalment a les fosques i la gent comença a esverar-se per la immediatesa de l'espectacle festiu. Una hora aproximadament després de l'esclat d'enuig contingut, la massa de sons metàl·lics van esvair-se. Suposo que tothom va començar a assumir que l'assumpte anirià per llarg.
Les autoritats diuen que es qüestió de dies o fins i tot de setmanes... Avui m'acabaré de cruspir les verdures que queden a la nevera. Més emprenyador és l'aquari que tinc, si bé no pateixo per la temperatura en un mes d'estiu -- de fet fa dies que tinc la tapa oberta per la calor --, el filtre no pot funcionar sense electricitat, i això ja és quelcom més sever.

En fi, paciència... A Cuba sembla que hi passa això tot sovint. Malgrat les distàncies, en el nostre cas, de qui patim el bloqueig econòmic?

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Sort tu! Encara no m'ha arribat a mi!