Sessions comunitàries i d'asistència a l'usuari al Mozilla Camp Europe 2008

Mozilla Camp Europe 08
En poc més d'una setmana se celebrarà al Citilab de Cornellà de Llobregat l'edició 2008 del Mozilla Camp Europe, que enguany reunirà a diferents membres de la comunitat Mozilla, especialment d'Europa però també d'arreu del món, per a discutir sobre desenvolupament, localització, qualitat i comunitat al voltant d'aquest projecte internacional.

Aprofitant l'ocasió es vol potenciar la comunitat local i ajudar a l'usuari. Per aquest motiu, el dissabte 25 d'octubre des del migdia a la tarda es voldria fer sessions d'explicació i resolució de dubtes dels productes Mozilla per tal d'assistir a la gent que hi vingui.
Per a això, ens cal ajuda per tal de fer-ho possible. Si sou un usuari avançat i potser sovint ja ajudeu als fòrums de la xarxa, aquesta és la vostra oportunitat per tal de donar un cop de mà als altres usuaris i coŀlaborar en la implantació d'aquest programari lliure.

Com a suggeriments, alguns dels temes que es podrien tractar són:

  • Instaŀlació del Firefox a diferents sistemes operatius
  • Personalització del Firefox
  • Repàs i tria de complements per al Firefox
  • Instaŀlació del Thunderbird: creació d'un compte de correu (IMAP, POP, etc.)
  • Selecció de temes i complements per al Thunderbird
  • Ús i demostració d'altres productes de la tecnologia Mozilla: Sunbird, SeaMonkey, Songbird, etc.

Per descomptat, en podeu proposar d'altres.

Paraŀlelament, el diumenge 26 d'octubre a la tarda la comunitat catalanoparlant es reunirà per a compartir experiències amb altres comunitats locals i mirar de millorar què fem a nivell d'organització, localització i promoció del projecte. Si heu volgut ajudar-hi fins ara i no sabíeu com o no us havíeu atrevit, ara és una exceŀlent ocasió per a fer-ho.

Aquell qui estigui interessat en aquests o altres actes de les conferències, que no dubti a posar-se en contacte amb mi o a través de la llista Navegador de Softcatalà.