Visita d'en Tristan Nitot a Barcelona

En motiu del bDigital Congress, l'abans conegut com Internet Global Congress, Tristan Nitot, president de Mozilla Europa, va visitar Barcelona per a explicar els aspectes més organitzatius darrere d'aplicacions d'èxit com el Firefox.

Juntament amb l'infatigable Pascal Chevrel, alguns membres de la comunitat catalana vam quedar per sopar el dia abans i vam aprofitar-ho per a gaudir d'un bon àpat i parlar de forma distesa sobre diferents temes.

Sopar Mozilla

Enllaços

Comments

I jacobo està molt content d'aquesta visita.

http://raw-output.org/20080520/no-galician-translations-of-mozilla-apparently

:)

Hola Jordi,
Pel que fa al gallec, i per tal que pugui incloure's com a oficial, hi ha aquest bug.
Un company espanyol va ajudar-los al principi, de la mateixa manera que jo vaig fer-ho amb el grup occità que estava començant a traduir.
A veure si Mancomun pot fer una petita empenta i ja estarien dins per al Firefox 3. Si cal, jo puc mirar d'ajudar-hi. Segurament ells ho tenen més fàcil per a aconseguir-ho que grups amb menys recursos i amb menys traducció feta que companys com els bretons o occitans.
Realment cal mirar de millorar el sistema de traducció i versió localitzades de Mozilla: és massa complex i els grups amb manca de perfils tècnics se'n ressenteixen. De fet, tothom n'és conscient i se sap que cal millorar-ho... Jo mateix cal que m'estudiï algunes solucions existents per a garantir que pugui participar més gent en la nostra comunitat i d'una forma comparativament tan fàcil com a la del GNOME.
Tot i així, sense excusar-ho, hi ha casos comparables o potser pitjors, com ara l'OpenOffice.org...

Muchas gracias por ayudarnos con la difusión del congreso.
Un saludo