Vandalisme al servei del Bicing

Des de fa un temps, si més no al districte de Sant Martí, estic observant horroritzat l'alt grau de vandalisme que estan patint les estacions del Bicing. Presumeixo que habitualment amb la intenció de robar els vehicles.
Això òbviament repercuteix molt negativament en el servei i sovint cal recórrer més estacions per tal de trobar llocs on poder aparcar, perquè els espais aparentment lliures es troben en un estat inusable.

A continuació podeu veure uns pocs exemples de les bretolades que sovint presencio:

Bicing vandalitzat Bicing vandalitzat Bicing vandalitzat

Comments

No crec que això passés en països més civilitzats que el nostre.

L'altre dia em vaig trobar una bicicleta apoiada en un àrbre, a la diagonal. Vaig agafar-la... i me la vaig endur a casa perquè el meu bicing estava ple. Em sentia una mica delinqüent circulant per l'Hospitalet amb un Bicing, però lo més fort va ser que el trajecte de Plaça de sants - Santa eulàlia vaig trobar-me 3 bicicletes més. Una encara a barcelona, al costat d'un contenidor. I les altres dues ja a l'hospitalet, també al costat de contenidors.

Què coi està passant?

D'acord que no tinc perquè endur-me la bici a casa, però quan comenci l'any nou i hagi de fer algun trajecte en bici, el faré i l'aparcaré en una estació de bicing.. però els que les deixen tirades als contenidors, "manda huevs"...

Ep Andreu,

només un apunt. No n'estic segur, però podria ser que les bicis tinguin xips RFID. Desconec l'abast de detecció, però jo no m'emportaria cap a casa.

A mi m'ha passat igual

des de la primera bici del bicing que em vaig trobar sense lligar ni en cap estació, vaig contant totes les que trobo en el mateix estat. De moment he trobat 5 bicing que no estan a les parades, ni lligades a una farola. És increïble la poca responsabilitat i consciencia d'alguna gent en ús del bicing.

Realment és rentable el bicing? o l'ajuntament subvenciona bona part, com a transport public? Si és la segona opció, em pregunto si aquesta gent que abandona les bicis els i recau alguna penalització o multa, ja que el bicing el paguem entre tots.

Jo no tinc carnet bicing, i no les agafo per que no les puc tornar.