Translation template extractor

Drupal
Drupal disposa d'una ingent quantitat de mòduls per tal d'adequar el vostre lloc web a les necessitats que podeu desitjar. Tot i així, sovint algun mòdul, especialment si no és molt popular o és molt nou, no conté cap traducció (que ara s'emmagatzemen en el directori relatiu translations del mòdul).
Tot i que realment si no hi ha cap traducció és perquè possiblement l'autor no ha pensat en generar ell mateix una plantilla, un fitxer POT, que serveixi de base per a fer les traduccions, els fitxers PO (vegeu traducció de fitxers PO). Si ens trobem en aquestes circumstàncies, podem igualment generar les plantilles nosaltres mateixos per a crear llavors la traducció.

Anteriorment per a obtenir les plantilles s'emprava un script de PHP anomenat extractor.php; actualment la mateixa funcionalitat s'ha revisat i ampliat en un mòdul anomenat Translation template extractor, que també s'executa des de la línia d'ordres.
Si esteu traduint un mòdul força popular, podeu pensar en demanar importar la plantilla al projecte Drupal.cat i des d'allà podeu traduir en línia el mòdul o importar-hi més tard el fitxer PO que hàgiu traduït. En fer-ho, permeteu que el projecte Drupal gaudeixi d'una millor localització en la nostra llengua.

Commenting on this Blog entry is closed.