Support Firefox Day 4

Demà divendres 21 de novembre s'organitza el 4art Support Firefox Day. Al llarg d'aquest dia tothom interessat en voler coŀlaborar amb la traducció de la documentació i l'ajuda del Firefox tindrà l'oportunitat de formular tots els dubtes directament a tot el grup de suport responsable del projecte.
Jo també hi seré i aquells interessats en contribuir-hi és molt recomanable que s'hi passin a la 1 del migdia o les 8 del vespre hora catalana, perquè hi haurà presentacions sobre la temàtica.
Per a accedir als actes, simplement visiteu a la pàgina que s'enllaça al principi d'aquest apunt o a la imatge de sota. Alternativament, també podeu optar per visitar el xat IRC #support directament (en la pàgina anterior de fet es fa a través de web).

SFD4

Podeu veure l'estat actual de la traducció al català dels recursos principals en aquesta pàgina wiki. Si demà no podeu assistir a aquestes sessions, però qualsevol altre dia us animeu a traduir-hi i us cal un cop de mà, no dubteu a comentar-ho a la llista del Navegador.

Enllaços