Setmana com a curador del CatalanVoices

Tal com va fer n'Oriol Lladó fa uns dies, penjo a continuació les piulades (i repiulades) que vaig fer durant la setmana que vaig tenir cura del compte CatalanVoices.

Cal dir que va ser una experiència molt gratificant i que personalment recomanaria a tothom qui pugui. Potser el que em va emocionar més i fer-me sentir més implicat va ser veure des de la línia temporal del compte adoptat com altres persones d'arreu del món estaven fent el mateix que estava fent jo en aquell moment: curant un compte del seu propi país, ciutat o col·lectiu.

  • L'avatar, títol i descripció de l'usuari no són els meus durant aquella setmana, sinó de la persona que s'està ocupant del compte ara mateix.
  • He generat aquesta selecció de piulades gràcies a una novetat recent del Tweetdeck.