PSYCHO PIG UXB

Fa un parell de dies en comentar en bona companyia les experiències viscudes amb diferents videojocs, no vaig trigar a recordar nostàlgicament un dels jocs preferits del meu antic Amstrad CPC: el PSYCHO PIG UXB.

El joc, quelcom extravagant, consistia en ser el darrer porc que quedés viu a la pantalla en una baralla on tots els garrins es tiraven bombes els uns als altres. Com a al·licient, també era possible jugar-hi dues persones.

PSYCHO PIG UXB PSYCHO PIG UXB PSYCHO PIG UXB PSYCHO PIG UXB

Després de la conversa, vaig tenir moltes ganes de provar-lo després de tants i tants anys. Vaig instal·lar-me un emulador d'Amstrad per a Linux: l'Arnold i vaig baixar la imatge del joc corresponent.

En el vídeo següent podeu veure una mica com era el joc, en aquest cas, per a un altre tipus de microordinador de l'època, el Commodore 64.

Emocionat tot consultant fòrums, ha estat major la meua sorpresa descobrir que posteriorment va aparèixer una versió per a Arcade i Sega Mega Drive, coneguda amb el nom de Butasan.

Commenting on this Blog entry is closed.

Comments

Per cert, molt gran el Captcha... creia que havia de continuar la sèrie. Em pensava que era com una broma! XD

Ets molt gran Toni. Aquest joc era una delícia. Jo hi jugava quan era mooolt petit amb el meu Sony MSX hit-bit de 80 Kb. Recordo que me'l vaig comprar amb un pack que es deia 'Pack Erbe 88' amb altres jocs que també recordo molt bons com el Coliseum, Operation Wolf o el Chicago's 30 (http://www.pressplaythenanykey.com/packs/erbe%2088.jpg). Joder... 10 anyets que tenia i aquests jocs van suposar les meves primeres nits en blanc! :_)

Mare de Déu el PSYCHO PIG UXB!!!!!!!!! Jo m'hi vaig viciar profundament a l'MSX!! Quins records, per favor, jugant amb el meu monitor verd Hantarex..

Ostia m'acabo de sentir molt gran, friki i emocionat :P