Primer aniversari de la Xarxa de Blocs Sobiranistes

XBS
Per tal de celebrar el primer aniversari d'aquest lloc de trobada de tots els blocaires que volem un estat propi, tots aquells que pugueu, ens trobarem demà a les 7 del vespre a la seu nacional d'Òmnium Cultural a Barcelona.

Missatge rebut de la Xarxa

Benvolguts catosfèrics,

Ens complau anunciar-vos que ja hem arribat a la xifra de 500 blocs inscrits a la Xarxa de Blocs Sobiranistes. L’assoliment d’aquesta fita es produeix pocs dies després del nostre primer aniversari, superant així les previsions que els promotors d’aquesta iniciativa ens havíem marcat quan la vàrem posar en marxa. Un èxit rotund que és alhora també el de tots vosaltres.

També us voldríem anunciar que amb motiu del primer any de la XBS farem una presentació pública a la qual ens agradaria que poguéssiu assistir. Se celebrarà el dia 28 de novembre a les 19.00 hores a la sala d’actes d’Òmnium Cultural, al carrer de la Diputació, 276, principal, a Barcelona.

En aquest acte explicarem els reptes i fites que ens proposem per al futur i les novetats que posarem en marxa en dates properes. Comptarem amb la participació del periodista i escriptor Víctor Alexandre, el també periodista i director de l'Agència Catalana de Notícies Saül Gordillo, tots dos membres de la XBS, i a més us presentarem el blocaire número 500.

Feu-vos ressò d'aquest esdeveniment i animeu-vos a participar-hi! Ens agradaria molt que aquest acte, a més de ser la presentació pública, fos també la primera trobada presencial dels membres de la XBS.

Esperem la vostra assistència!

Moltes gràcies a tothom pel vostre suport.

Commenting on this Blog entry is closed.